Servicii


Consultanta in alegerea centralelor si a accesoriilor, proiectare, montaj si punere in functiune a intregii instalatii.


Suna acum pentru detalii.
0773.791.207

Consultanta, Proiectare, Comercializare, Executie si Montaj, Punere in Functiune, Service Garantie si Post Garantie.


CONSULTANTA: alegeti cea mai buna varianta in functie de destinatia imobilului, amplasament si preferintele dumneavoastra;
PROIECTARE: proiecte de instalatii, centrale termice, verificare proiecte, verificator autorizat R.A.D.T.I/A/P, R.A.D.T.E, R.S.V.T.I, documentatie pentru autorizare I.S.C.I.R.;
COMERCIALIZARE: oferta noastra cuprinde toata gama de echipamente pentru centrale termice pe apa calda si abur de la apartament, scara de bloc, cartier, hale industriale;
EXECUTIE SI MONTAJ: montajul centralelor termice si executie instalatii termice si sanitare aferente, montaj de echipamente de climatizare si de ventilatie, montaj de instalatii solare pentru preparare apa calda menajera;
PUNERE IN FUNCTIUNE, SERVICE GARANTIE SI POST GARANTIE: se asigura servicii post vanzare prompte si de buna calitate, intr-un timp foarte scurt de interventie.

CONECTARE INTELIGENTA CU ARISTON NET


CONTROL TOTAL, CONFORT COMPLET


O noua generatie de conectivitate pentru setarea usoara si controlul complet al sistemului, de la distanta, care iti ofera posibilitatea de a obtine economii substantiale anuale la consumul de combustibil.

TE BUCURI DE CONTROL COMPLET IN FIECARE ZI PRIN FUNCTIILE DE INCALZIRE


FUNCTIA AUTO

Functie ce permite setarea automata a incalzirii locuintei datorita celor trei senzori de temperatura interni si externi. Fara cicluri ON/OFF si varfuri de temperatura, pentru performante optimizate.

FUNCTIA CONFORT

Apa calda menajera instantaneu, reducand risipa de apa rece.

PROGRAMARE ORARA INTEGRATA

Setarea unui program saptamanal personalizat pentru incalzirea locuintei, direct din centrala.

FUNCTIA AUTODIAGNOZA

Centrala afiseaza o alerta atunci cand este timpul pentru intretinerea periodica si atunci cand apar nereguli ce trebuie verificate de un profesionist.

Consultanta, Proiectare, Comercializare, Executie si Montaj, Punere in Functiune, Service Garantie si Post Garantie.

CONSULTANTA: alegeti cea mai buna varianta in functie de destinatia imobilului, amplasament si preferintele dumneavoastra.

PROIECTARE: proiecte de instalatii, centrale termice, verificare proiecte, verificator autorizat R.A.D.T.I/A/P, R.A.D.T.E, R.S.V.T.I, documentatie pentru autorizare I.S.C.I.R.

COMERCIALIZARE: oferta noastra cuprinde toata gama de echipamente pentru centrale termice pe apa calda si abur de la apartament, scara de bloc, cartier, hale industriale.

EXECUTIE SI MONTAJ: montajul centralelor termice si executie instalatii termice si sanitare aferente, montaj de echipamente de climatizare si de ventilatie, montaj de instalatii solare pentru preparare apa calda menajera.

PUNERE IN FUNCTIUNE, SERVICE GARANTIE SI POST GARANTIE: se asigura servicii post vanzare prompte si de buna calitate, intr-un timp foarte scurt de interventie.