Profesionisti


Departamentul de service din cadrul firmei SC SOF Instal Proiect SRL, este compus din specialisti ingineri si tehnicieni cu studii de specialitate si autorizati de catre ISCIR.
Specialistii din cadrul departamentului de service sunt frecvent instruiti, participand la cursuri de perfectionare atat in tara cat si in strainatate, fiind la curent cu ultimele inovatii si modalitati de asigurare a serviciilor de service.
Firma noastra detine echipamente si dotari tehnice de ultima generatie, necesare unei bune desfasurari a activitatii de service, pentru obtinerea unor rezultate de inalta eficienta intr-un interval de timp scurt, reducand astfel disconfortul creat de echipamentele dumneavoastra de incalzire si/sau aer conditionat.

Garantie 5 ani


Cumpara oricare dintre cele doua centrale termice din Gama ONE, Alteas ONE, Genus ONE, Genus ONE System, Genus ONE NET sau Clas ONE, Clas ONE NET si Clas ONE System, in perioada 11 iunie - 31 august 2018 si beneficiezi automat de extinderea garantiei de la 5 la 7 ani pentru modelul Alteas ONE sau de la 3 la 5 ani pentru oricare dintre modelele Genus ONE/System/NET si Clas ONE/NET/System, fara costuri suplimentare

Garantie Extinsa 7 ani


Toate centralele Ariston pot beneficia de garantie extinsa pana la 7 ani. Suna acum si informeaza-te: 0773.791.207

 

SERVICE PROFESIONIST PENTRU UN CONFORT DE DURATA

Toate produsele noastre beneficieaza de service in garantie si post garantie. Suntem autorizati Ariston pentru vanzare, garantie, garantie extinsa, montaj si service.

Oferim consultanta in alegerea centralei termice Ariston care vi se potriveste cel mai bine, asiguram transport, o montam si o punem in functiune in cel mai scurt timp.

Loading